Vesta Traditionala copii negru rosu
  • Vesta Traditionala copii negru rosu
  • Vesta Traditionala copii negru rosu
  • Vesta Traditionala copii negru rosu
  • Vesta Traditionala copii negru rosu
  • Vesta Traditionala copii negru rosu

Vesta Traditionala copii negru rosu

Vesta brodata la masina cu motive traditionale romanesti.

120,00 RON
cu TVA Termen de livrare: 1-3 saptamani
Alege marimea
Culoare
  • Negru
Cantitate
In Stoc

 

 

 

Vesta traditionala din stofa, amestec lana si captuseala din bumbac. Set cu vesta dama traditionala brodata Mariuca, care poate fi achizitionata separat:

Marimi si Dimensiuni:

2 pentru copii 0-2 ani

4 pentru copii 2-4 ani

6 pentru copii 4-6 ani

8 pentru copii 6-8 ani

10 pentru copii 8-10 ani

12 pentru copii 10-12 ani

14 pentru copii 12-14 ani

16 pentru copii 14-16 ani

Vestele noastre sunt o reinterpretare a bunditei romanesti intr-o forma moderna, casual. 

Aceste veste traditionale sunt o alegere puternica si definitiva, grefata pe un stil ancorat in traditie si, totodata in contemporaneitate, in care elementele masculine se intrepatrund armonic cu eleganta. 

Dimineața răcoare, după-amiază cald - vremea de primăvară-toamnă stârnește întotdeauna o serie de îndoieli. "În ce să mă îmbrac astazi?", "În ce am să mă simt bine si sa creez un contrast fata de ceilalti?". Vesta este alternativa ideală care combină stilul și comoditatea. Chiar dacă sunt dintr-un material mai consistent, croiala vestelor asigură libertatea deplină de mișcare chiar și în condiții extreme.

Ce veste de copii alegem?

Stilul tău este elegant? Fiecare iubitor de modă găsește la noi modelul de vesta adecvat.

Persoanele elegante pot descoperi vestele albe sau negre. Aceste croieli se potrivesc perfect cu pantaloni casual sau blugi și, în această combinație alungesc și subțiază silueta.

De asemenea, pentru sezonul cald, in serile racoroase, o vesta traditionala, usora, poate fi exact pasul care va diferentiaza din multime.

Cu ce să porți vesta?

Dacă dorești o ținută de zi, vesta clasică se potrivește perfect cu o cămașă albă. Reține, cel mai bun efect vei obține dacă vesta și cămașa au culori de contrast.

Pentru o ținută mai puțin oficială, combină vesta cu un tricou și cu pantaloni negri înguști. Datorită acestui fapt se subțiază optic zona mijlocului.

Veste stofa in care lana este elemental principal creeaza senzatia de siguranta si de incredere. Purtarea unei astfel de veste traditionale inspira un barbat liber, plina de incredere in el. 

Produsele noastre sunt veste motive nationale, motive geometrice pregnante si va potenteaza prestanta in societate. 

Culorile vii ale vestelor brodate sunt diverse si pe toate gusturile: rosu, verde, albastru, negru, alb. Trebuie doar sa alegeti ceea ce va doriti. Puteti oricand sa ne contactati pentru cereri speciale, pentru ca aceste vesminte duc mai departe in modernitate traditia romaneasca a broderiei si hainelor romanesti traditionale.

În funcție de preferințele legate de tendințe și stil, poți compune diferite ținute cu vesta pentru diferite ocazii. Nu mai aștepta, fi un trendsetter modern chiar de acumpentru copilul tau.

Din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca o vesta traditionala! 

Cumpara o vesta traditionala si poart-o in deplina eleganta! 

Marimile sunt generoase, puteti alege o vesta care sa se potriveasca pentru de la 0-2 ani pana la 14-16 ani.

225

Fisa tehnica

Stil
traditional
Cod
ii-rom_2890/R/EL