Siteul www.iiromanesti.com este administrat de S.C. Winty Fashion S.R.L. – Nr. de ordine RC: J40/9516/2021, CUI: 44364348, adresa sediu social: Bd. Camil Ressu nr.24, sector 3, Bucuresti.

 Titular cont Winty Fashion SRL / IBAN RO07INGB0000999911547471 / Banca ING CENTRALA / Moneda RON / SWIFT INGBROBU / BIC INGB

Despre noi

Noi cei de la "Ii Romanesti", am reusit sa extragem din memoria colectiva traditionala a Romaniei elemente de un simbolism aparte, mai mult sau mai putin uitate si sa va prezentam intr-o lumina deosebita, elemente vestimentare romanesti, pline de simbolistica, menite conform traditiei populare sa aduca noroc celei/celui care le poarta. 

Foarte multe dintre simbolurile nationale si traditionale romanesti brodate pe pânză de bumbac, in sau matase, cu broderii ample și bogate, în culori vii pe camasi, bluze, ii, rochii sau alte elemente vestimentare spun povesti despre viața și familia femeilor care coseau aceste minunate motive dar si despre preocuparile mestesugaresti ale satului romanesc.

Simbolul solar, simboluri florale, simboluri stilizate de o geometrie care ar face si pe cel mai talentat architect sa fie gelos, simboluri inspirate din activitatile romanilor de la sat se regasesc atat pe piesele vestimentare clasice - ie, rochie, bluza, vesta, dar si pe cele moderne jacheta, geaca, pulover si cardigan.

Va prezentam o gama variata de imbracaminte pentru femei - bluze - ie, rochii, pulovere, dar si imbracaminte pentru barbati si imbracaminte pentru copii, care pun in valoare portul romanesc.

In fiecare sezon promitem sa aducem culoare si calitate pentru dumneavoastra, totul asezonat cu bun gust, pentru fiecare persoana care doreste sa se simta deosebita, simtind istoria populara a romanilor atat de aproape de propia persoana.