• La reducere!
Rochita Traditionala Evelina10
  • Rochita Traditionala Evelina10
  • Rochita Traditionala Evelina10
  • Rochita Traditionala Evelina10
  • Rochita Traditionala Evelina10

Rochita Traditionala Evelina10

Rochita traditionala copii din bumbac 100%.

150,00 RON Economiseste 50,00 RON
200,00 RON
cu TVA Termen de livrare: 1-3 saptamani
Alege marimea
Culoare
  • Alb
Cantitate
In Stoc

 

 

 

Rochita romaneasca pentru copii cu model traditional brodat la masina.

Marimi:si dimensiuni


2 pentru copii 0-2 ani

4 pentru copii 2-4 ani

6 pentru copii 4-6 ani

8 pentru copii 6-8 ani

10 pentru copii 8-10 ani

12 pentru copii 10-12 ani

14 pentru copii 12-14 ani

14 pentru copii 14-16 ani

Eleganta tine de modul in care fetitele isi pun in evidenta inocenta, frumusetea interioara si inteligenta. Curentul de revenire la stilul traditional are impact puternic in toata industria de fashion, inclusiv pentru diferite piese care fac parte din garderoba si pot fi subsumate categoriei de haine traditionale. 

Atât de reprezentative pentru frumusetea feminina, rochiile sunt, cu siguranță, printre cele mai apreciate piese vestimentare din garderoba unei viitoare femei. 

Dacă ești în căutarea unei noi rochite, hainutele traditionale fete sunt o optiune fara concurenta. Este motivul pentru care trebuie să te gândești la o mică investiție atunci când cumperi haine și să te orientezi spre ceva deosebit pentru copilul tau. 

Rochiile fete pe care le găsești aici sunt de cea mai bună calitate, sunt rochii din bumbac de cea mai inalta calitate, in culori vii. Poți opta pentru rochii albe, albastre, albe. Practic, orice culoare apreciezi, o poți transpune într-o rochie și o poți purta cu încredere. Si sa nu uitam ca sunt rochii brodate cu cea mai mare atentie.

Materialele usoare din care sunt confectionate, fac din aceste rochiite cu motive romanesti o alegere inspirata atat pentru tinuta casual sau foarte eleganta pentru iesit la plimbare, in vizite sau la evenimente. 

Gama variata de costume populare fete pe care vi le punem la dispozitie cuprind rochii in culori vii, cu motive traditionale, de o croiala impecabila.

Bumbacul este elemental principal care creeaza senzatia de plutire si de bucurie. Purtarea unei astfel de rochii traditionale inspira o fata plina de incredere in ea insasi. 

Produsele noastre sunt cusute cu motive florale delicate, motive geometrice pregnante si potenteaza prestanta in familie, la o serata, dar si la plimbare. 

Din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca o rochita traditionala romaneasca! 

Cumpara o rochita  si poarta cu mandrie simbolurile traditionale! 

Marimi diponibile, in functie varsta de la 0 ani, 2 ani, 4 ani, 6-8 ani, pana la 14 ani.

32

Fisa tehnica

Proprietati
Rochie scurta
Cod
ii-rom_3061/R